Keuken

Bij dit project ben ik in eerste instantie bij de renovatie van de keuken betrokken geweest en ben ik op een later tijdstip nog ingeschakeld bij het ontwerp van de roomdivider.

De bewoners waren toe aan een nieuwe keuken. Het bestaande voorraadhok mocht komen te vervallen en bij de ruimte getrokken worden. De eerste fase bestond uit het onderzoeken van de mogelijkheden, hierbij is ook nog gekeken naar de mogelijkheid van een binnendoor gang naar de achter de keuken gelegen garage. Hierop is uiteindelijk niet de keuze gevallen omdat dit ook nogal wat gevolgen had voor het gebruik van de garage.
Door het gebruik van 2d en 3d visualisatie werd de beste opstelling duidelijk en van daaruit een kleur en materiaal keuze gemaakt

ROOMDIVIDER

 

Het idee van de roomdivider komt van de bewoners zelf, dit hebben ze altijd opgelost met een ikea meubel. Nadat het zo goed bevallen was om de keuken op maat te laten maken was nu de kast aan de beurt. Ook hier zijn we mbv visualisatie van de vorm en het kleurgebruik tot een uiteindelijk ontwerp gekomen.

Marjolijn heeft ons geholpen met de indeling en het ontwerp van de keuken. Voor onze nieuwe keuken wilden wij een andere indeling waarbij we een ruime opzet wilden met optimaal gebruik van alle werkruimte. Zelf waren we daar al mee aan de slag gegaan. Marjolijn heeft ons geholpen het vanuit een ander perspectief te zien, mee te denken en met creatieve ideeën en oplossingen te komen.

Ook wat betreft het ontwerp was het heel helpend. Onze wensen en ideeën die we hadden werden heel realistisch weergegeven zodat je een goed beeld krijgt van het eindresultaat.

De samenwerking was heel prettig. Marjolijn is vriendelijk, geduldig en neemt de tijd. Ze geeft haar eigen mening en voelt goed aan wat de klant wil. Daarbij “prikkelt” ze door ook out of the box te denken.

Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken!

Ik zou Marjolijn absoluut aanbevelen: ze is vakkundig, creatief, vriendelijk, helpend en het resultaat is top!

Manon en Werner

Neem contact op

Is je interesse gewekt of heb je vragen? Aarzel niet om contact op te nemen via onderstaand formulier.

Ik sta je graag te woord.

info@lijnontwerpt.nl
06-16760974