Renovatie Kantoor

Dit kantoorpand was toe aan een renovatie. Het mocht meer naar deze tijd gerestyled worden en men voelde zich niet in alle ruimtes behaaglijk. Als eerste stap is er dan ook aandacht geweest voor isolatie. Een buitengevel en het plafond zijn geïsoleerd. Ook is er nog even bekeken of er qua indeling andere mogelijkheden waren maar gezien de behoefte aan het aantal werkplekken, en opbergmogelijkheden bleek deze opstelling te voldoen.

Door het toepassen van warme kleuren en materialen is er een rustige warme sfeer gecreeërd.

De oude grindvloer is bedekt met pvc in een betontegel motief, wanden zijn geschilderd in een warme neutrale kleur en behangen met een in kleur matching behang met een structuur.
De witte kastdeuren zijn vervangen door andere deuren in een mooie groene kleur met andere grepen erop.
Op verschillende plekken in het kantoor zijn bestaande elementen zoals zuilen en een gedeelte van een balie bekleed met een latjesstructuur. In één van de kantoren hebben we dit ook op de wand toegepast en er zelfs een nooduitgang in weggewerkt.

 

Door het toevoegen van nieuwe meubels, levende en artificiële beplanting en een paar opvallende lichtarmaturen in (pet) vilt maken we de sfeer af. We hebben de vaarwegenkaarten voorzien van een mooie lijst zodat deze tevens ook decoratief een mooi element zijn. Het wandvullende logo in mos is een echte eyecatcher in de ruimte.
Al met al een geslaagde metamorfose waar de gebruikers in een prettige omgeving hun werk kunnen doen.

Goedemorgen Marjolijn.

De vloer van ons kantoorpand moest vervangen worden, en toen hebben we besloten om ons complete kantoorpand te renoveren. Daarnaast wilden we het complete pand verduurzamen om milieutechnisch aan de laatste eisen te voldoen.
Aangezien Marjolijn 2 jaar geleden het interieur verzorgd heeft van ons motorschip Wiljaco-F leek het ons leuk om ook voor deze klus Marjolijn in te schakelen.

Na een eerste gesprek merkten we direct het enthousiasme van Marjolijn en ze kon niet wachten om voor ons aan de slag te gaan.
Samen met Marjolijn hebben we de aannemer en onderaannemers vastgelegd, en ze heeft gedurende het hele verbouwing traject nauw contact met deze bedrijven gehad.

Het sleutelwoord voor de samenwerking met Marjolijn is ontzorgen, ze regelt alles van a tot z met de aannemer en onderaannemers.

Marjolijn luistert heel goed naar onze wensen en weet hier een heel mooi plan van op papier te zetten, we zijn uitermate tevreden over haar werkzaamheden.

Als je compleet ontzorgt wil worden willen wij Marjolijn zeker aanbevelen! Tot de volgende klus😊

 

Met vriendelijke groeten / with compliments

Wilmer Fransbergen
Algemeen Directeur
Fransbergen Trading & Shipping BV

Neem contact op

Is je interesse gewekt of heb je vragen? Aarzel niet om contact op te nemen via onderstaand formulier.

Ik sta je graag te woord.

info@lijnontwerpt.nl
06-16760974